Winter 2017-2018

adminGeen categorie

Baanbrekend en leuk!
Ja, dat zijn de ‘speelse ontspanningsoefeningen’ die ik samen met kinderen tussen 6j en 12j deed.
Op basis van een bevraging bij de ouders naar de stressreacties van hun kind, stel ik een programma op maat op. Gevoelens en wat ze met ons doen, linken we aan ontspanningsoefeningen en handige stress-verdwijn-trucjes.

Ook tijdens de proefwerkenweek mocht ik in het Sint-Jozefscollege te Aalst een sessie begeleiden voor het vijfde leerjaar. Geweldig om de kinderen te zien genieten en met een goed gevoel te laten naar buiten gaan!

Volgende sessies:
Op woensdag 31 januari en 7 maart, telkens van 16.00u tot 17.00u voor kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar. Prijs is 8,00 euro/sessie.
Ben je geïnteresseerd, of ken je mogelijks geïnteresseerden, wacht dan niet te lang met inschrijven via 0486/12 59 86 of coaching.baanbrekend@gmail.com

Ook de voorbije weken kon je terug met mij mee wandelen! ?
Zowel de stressreleasewandeling in november als de wandelcoaching vorige week voor Vormingplus was volzet. De datum van de volgende wandeling verneem je in een latere nieuwsbrief.

Wat me nog opviel tijdens de stress- en burn-out coachings? Volgend zinnetje:
“Al vóór ik op het werk toekom, weet ik dat ik nooit af krijg wat die dag van mij verwacht zal worden.”

Dit zinnetje hoor ik vaak bij verschillende coachees. Ze ervaren het gevoel tekort te schieten, beginnen de dag opgejaagd, en voelen zich in het slechtste geval zelfs schuldig. Het lijkt een eindeloze tunnel, en toch… in de begeleiding zorgen we ervoor dat de tunnel breder wordt en zijweggetjes krijgt.
En wat blijkt? De zijweggetjes verkennen loont. Telkens weer! ☺
Bijgevolg wens ik alle coachees een gezonde portie lef bij het nemen van de eerste stappen in die zijweggetjes.

Met het einde van het jaar in zicht, de warmte van kerst en het begin van een nieuw jaar, wil ik vooral een lans breken voor MILDHEID.
Mildheid naar jezelf en de andere, want vergeet niet:

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan!