Najaarsbriefje

Adinda De CoomanGeen categorie

Ik kijk tevreden terug naar deze zomer. Ik hoop van jullie hetzelfde!?
Mijn dierbaren en ik bleven gezond en ik bracht de zomermaanden door met zaken die mij inspireren en energie geven. Super is dat!
Natuurlijk … ik geef toe; graag had ik een iets verder en iets langer reisje gemaakt en een optreden, marktje of festivalletje (wat mis ik dat!) meegepikt. Maar toch; die zomer is weer voorbijgevlogen.
De twee vilt- en relaxatiekampjes voor hoogsensitieve meisjes waren een succes! We maakten prachtige zaken met vilt (wie benieuwd is kan op fb op de pagina ‘Viltage’ foto’s vinden), leerden trucjes om vlugger in slaap te vallen en meer te genieten en leefden ons uit in de speelstraat.
Morgen start een nieuw schooljaar. Nog nooit ging dit gepaard met zoveel onzekerheden. Het valt mij op tijdens gesprekken met mensen uit mijn omgeving. We kunnen ons weinig voorbereiden, en dat is uit onze comfortzone. Daar voelen we ons doorgaans ongemakkelijk bij.
Wat wens ik ons allemaal, jong en oud, de veerkracht voor een ‘WEL-ZIJN’ toe in deze ongewoon moeilijke situatie. Van harte! ❤
Helaas, ook dit najaar dwarsboomt Corona een aangekondigd Baanbrekend plan uit de vorige nieuwsbrief:

De sessie van 4 workshops rond perfectionisme moet ik annuleren. Dit vind ik heel erg jammer! Ik hou jullie

op de hoogte van de nieuwe data, eens groen licht gegeven wordt 😊 .
Een ander gevolg is dat heel wat prille, bruisende ideeën en activiteiten genoodzaakt in de koelkast zitten te wachten. Hun rijpingsproces krijgt veel tijd en gebeurt met zorg 😉. Ook hierover meer wanneer de situatie het toelaat.
Gelukkig: de combinatie van stilte, natuur, zuivere lucht, bewust vertragen, focussen op lichaam en geest, … dàt mag wel!
De stressreleasewandelingen gaan dus door. Kom je mee?
13 september, 4 en 25 oktober, van 10.00u tot 11.30u
Wil je ook graag in stilte het effect van natuurlijke energie voelen?  🌳
Stuur dan een mailtje terug en we zien mekaar om 10.00u in het Kravaalbos te Meldert.
(Maximum 10 deelnemers, dus inschrijven is verplicht.)