Baanbrekend vertelt

Adinda De CoomanGeen categorie

Vanaf maart haalt BAANBREKEND haar wandelschoenen weer uit de kast!Stap na stap, met focus op wat NU is, maken we contact met onszelf en de omgeving —> weg stress 😄
Hierbij nodig ik je van harte uit voor de stressreleasewandelingen:
zondag 20/3, 24/4, 22/5 en 12/6,van 10.00u tot 11.30u

Wil je ook in stilte het effect van natuurlijke energie voelen?  🌳
Stuur dan een mailtje terug en we zien mekaar om 10.00u in het Kravaalbos te Meldert. De flyer met overzicht van alle data zit in bijlage.(Maximum 10 deelnemers, dus inschrijven is verplicht.)

Goed nieuws voor alle werknemers en zelfstandigen die hun werkgelukonder de loep willen nemen! Radio 1 berichtte onlangs dat het subsidiebudget voor loopbaanbegeleidingvan 2021 nog niet opgebruikt werd.Voor wie is loopbaanbegeleiding bedoeld? Enkele voorbeelden van loopbaanvragen:

 • Je vraagt je af of je wel ‘op je plaats zit’.
 • De job is niet wat je ervan verwacht had.
 • Je weet wat je niet wil, maar het blijft onduidelijk wat je wél wil.
 • Je vraagt je af in welke sector of functie je jouw talenten kwijt kan.
 • Je wil liever iets anders, maar twijfel houdt jou tegen om een andere weg in te slaan.
 • Het werkklimaat of de arbeidsomstandigheden geven jou een onbehaaglijk gevoel.
 • Je vraagt je af wat je nu werkelijk gelukkig maakt in een job.
 • Je wil graag je talenten, waarden, passie in kaart brengen.
 • Je twijfelt of die aangeboden promotie wel iets voor jou is.
 • . . .

Ik onderzoek het graag samen met jou 😃. Wat het kost? Je hebt recht op 7 uur begeleiding aan 10,00 euro/uur wanneer je al minstens 7 jaar werkt, de laatste 6 jaar geen gebruik maakte van de loopbaancheques en in Vlaanderen woont.Je bent welkom in Aalst en Londerzeel.

Ook dit schooljaar gaf ik de workshop klassikale studiekeuzebegeleiding aan de laatstejaars in het Sint Jozefscollege! Alle zesdejaars gingen met mij op ontdekking naar wie zij (willen) zijn, wat hen energie geeft, … hun eigen zoektocht naar studie-/werkgeluk.Het brengt hen belangrijke inzichten in hun eigen persoonlijke ontwikkeling als mens. Een bewustwording i.v.m. waar zij waarde aan hechten, in welke omgeving zij openbloeien en welke plek ze daar dan liefst innemen. Duidelijk een mooie aanvulling op de begeleiding aangeboden door de school.

Ben je leerkracht in het middelbaar en wil je hier meer over weten? Ik vertel je er graag over en wie weet ga ik ook met jullie zesdejaars aan de slag! ☺

Uiteraard geef ik ook nog altijd de individuele studiekeuzebegeleiding voor 16+. Meer info: http://www.baanbrekend.be/#studiekeuzebegeleiding

Zomerpauze

Adinda De CoomanGeen categorie

Tijd voor de jaarlijkse langere pauze:
Ik ben terug bereikbaar vanaf 24 augustus 😎
 
 
 
Ik verklap ondertussen al een paar data voor je agenda:
Zondagen 5, 26 september, 10 en 31 oktober geef ik graag terug afspraak aan het Kravaalbos voor de gekende en geliefde stressreleasewandeling!
Iedereen welkom 😊
Inschrijven via mail is nodig, want het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

Najaarsbriefje

Adinda De CoomanGeen categorie

Ik kijk tevreden terug naar deze zomer. Ik hoop van jullie hetzelfde!?
Mijn dierbaren en ik bleven gezond en ik bracht de zomermaanden door met zaken die mij inspireren en energie geven. Super is dat!
Natuurlijk … ik geef toe; graag had ik een iets verder en iets langer reisje gemaakt en een optreden, marktje of festivalletje (wat mis ik dat!) meegepikt. Maar toch; die zomer is weer voorbijgevlogen.
De twee vilt- en relaxatiekampjes voor hoogsensitieve meisjes waren een succes! We maakten prachtige zaken met vilt (wie benieuwd is kan op fb op de pagina ‘Viltage’ foto’s vinden), leerden trucjes om vlugger in slaap te vallen en meer te genieten en leefden ons uit in de speelstraat.
Morgen start een nieuw schooljaar. Nog nooit ging dit gepaard met zoveel onzekerheden. Het valt mij op tijdens gesprekken met mensen uit mijn omgeving. We kunnen ons weinig voorbereiden, en dat is uit onze comfortzone. Daar voelen we ons doorgaans ongemakkelijk bij.
Wat wens ik ons allemaal, jong en oud, de veerkracht voor een ‘WEL-ZIJN’ toe in deze ongewoon moeilijke situatie. Van harte! ❤
Helaas, ook dit najaar dwarsboomt Corona een aangekondigd Baanbrekend plan uit de vorige nieuwsbrief:

De sessie van 4 workshops rond perfectionisme moet ik annuleren. Dit vind ik heel erg jammer! Ik hou jullie

op de hoogte van de nieuwe data, eens groen licht gegeven wordt 😊 .
Een ander gevolg is dat heel wat prille, bruisende ideeën en activiteiten genoodzaakt in de koelkast zitten te wachten. Hun rijpingsproces krijgt veel tijd en gebeurt met zorg 😉. Ook hierover meer wanneer de situatie het toelaat.
Gelukkig: de combinatie van stilte, natuur, zuivere lucht, bewust vertragen, focussen op lichaam en geest, … dàt mag wel!
De stressreleasewandelingen gaan dus door. Kom je mee?
13 september, 4 en 25 oktober, van 10.00u tot 11.30u
Wil je ook graag in stilte het effect van natuurlijke energie voelen?  🌳
Stuur dan een mailtje terug en we zien mekaar om 10.00u in het Kravaalbos te Meldert.
(Maximum 10 deelnemers, dus inschrijven is verplicht.)

Zomernieuws

Adinda De CoomanGeen categorie

Het gewone leven staat on-hold. Stemmen spreken: “Het is de wereld die in burn-out is gegaan.”
Het zal de wereld inderdaad goed doen: afstand nemen van de stressbronnen die hem uitputten is de eerste stap naar herstel. Dat heeft de wereld goed gezien!
Ik ben geen geoloog, natuurkundige of milieudeskundige. Ik ben hooguit een supporter en sponsor van milieu-organisaties, heb enorme bewondering voor de activisten op de barricades en loop om de … jaar een protestmars mee.
Dus: ‘Schoenmaker, blijf bij je leest!’
Ik vraag me volgende zaken af:
 • Wat doet dat met ons als mens, zo’n lockdown? Wat zal het met ons gedaan hebben na meerdere weken?
 • Hoe zullen we de draad terug oppikken? Wíllen we überhaupt diezelfde draad nog oppikken?
 • Is het waar dat we ons meer zullen bezinnen? Dat we achteraf andere prioriteiten zullen stellen? De natuur buiten én in onszelf de aandacht geven die het verdient? Meer ons gezond boerenverstand laten spreken (lees: voelen)? Back to basics? Eindelijk definiëren wat écht belangrijk is voor ons en ernaar leven? Meer stilstaan, of op z’n minst verlangzamen?
 • En voor mezelf: “Hoe kan ik als coach mensen in stress en in rouw hierin nog meer erkenning, herkenning en ondersteuning geven? Mijn missie zet ik nu met nóg meer passie verder!
“Een goede gezondheid!,” we hebben het vast allemaal in januari een paar keer gewenst.
Dit zullen we wellicht niet meer zo losjes, uit gewoonte, omdat het hoort, bij gebrek aan inspiratie, … zeggen. De ontvanger zal je wens ter harte nemen. Ik althans wel.
Wat betekent de strijd tegen Corona voor Baanbrekend?
De stressreleasewandeling van april is alvast geannuleerd. Deze van 17 mei en 14 juni staan nog gepland. Laten we hopen dat deze kunnen plaatsvinden!
Wil je ook graag in stilte het effect van natuurlijke energie voelen?  ?
Stuur dan een mailtje terug en we zien mekaar om 10.00u in het Kravaalbos te Meldert.
(Maximum 10 deelnemers, dus inschrijven is verplicht.)
In september en oktober organiseer ik een reeks van 4 workshops voor volwassenen met perfectionisme.
Voel je dat vele ‘moetens’ jou belemmeren? Controledrang, bevestigingsdrang of uitstelgedrag die simpele genietmomentjes wegsnoepen? Dan kan dit zeker iets voor jou zijn!
Info vind je ook op https://www.facebook.com/events/221456729205399/   Inschrijven doe je door een mailtje terug te sturen.
Je onderzoekt het belemmerende én het positieve van perfectionisme in je leven. Je ontdekt welke ‘controleerbare’ aspecten in jezelf leiden tot een hoger geluksgevoel en minder stress.
De reeks van 4 workshops vindt plaats op maandagen 7 en 21 september en 5 en 19 oktober van 9.30u tot 12.00u.
Prijs voor de 4 samen is 165,00 euro.
In een klein groepje van max. 8 personen gaan we actief aan de slag met onze ervaringen m.b.t. ons perfectionisme. Waar hebben we last van, op welke gebieden loopt het moeilijk? Maar tegelijkertijd gaan we op zoek naar wat onze kwaliteiten zijn en hoe we balans kunnen krijgen door deze meer in te zetten in ons leven.
De workshops combineren theorie en praktijk, waardoor je meer inzicht krijgt in het patroon via psycho-educatie, tips, ervaringsgerichte oefeningen en handvatten. Je krijgt ook huiswerkopdrachtjes mee.
OPGELET!
Het is geen therapie of individuele coaching. We gaan niet in de diepte. We blijven bij ons thema. We houden het afgegrensd. Uiteraard zullen we wel stilstaan bij wat deze workshops met jou doen en is persoonlijke inbreng een must! Ieder komt met haar/zijn verhaal en dat kan best wel heftig zijn. Het is vooral verrijkend wanneer iedereen haar/zijn inbreng kan en mag hebben, vanuit haar/zijn leven.
Werk je in de zorg of het onderwijs met kinderen, jongeren of volwassenen? Ook dan zal dit groepje een meerwaarde zijn voor jou! Namelijk: “Hoe kan ik anders kijken naar de doelgroep waar ik mee werk? Wat heeft een leerling met perfectionisme in de klas vooral nodig? Hoe kan ik “probleemgedrag” anders leren begrijpen vanuit perfectionisme? Hoe ga ik het gesprek met ouders aan? Hoe leg ik hen uit wat ik zie of ervaar? Hoe kan ik met mijn team gaan spreken over wat perfectionisme betekent in onze leefgroep of klas, op school … of hoe kan ik zelf als leerkracht of zorgverlener met perfectionisme patroon overeind blijven in mijn job?”
Spreek zeker met je verantwoordelijke over deze workshops en misschien kan je ze binnen jouw werkuren en met facturatie aan jouw organisatie volgen. Ik zorg er samen met jou voor dat je nadien kan terugkoppelen naar jouw team. 
Elke zomer organiseer ik een zomerkampje voor (hoogsensitieve) meisjes tussen 9j en 12j.
Een versmelting met mijn uit de hand gelopen hobby:  image.png
We maken dan allemaal creaties uit vilt, in al zijn mogelijke vormen. En we leren breien!
Dagen van opperste concentratie en creativiteit bij leuke (gekke ?) babbels, afgewisseld met relaxatieoefeningen en spelen in de speelstraat.
Dit jaar was het kampje meteen volzet (bijna alle deelnemers van vorig jaar komen terug! ?), waardoor ik besliste er een tweede te organiseren!!
Hiervoor zijn nog 4 plaatsjes vrij.
Van 3 tot 7 augustus (niet op woensdag) maken we een haarband, ‘must haves’ om de kamer op te pimpen, juwelen, … De prijs is 115,00 euro.
Foto’s vind je op https://www.facebook.com/events/508672403169917/   Inschrijven doe je via mail naar workshops.viltage@gmail.com

Voorjaarsnieuwtjes

Adinda De CoomanGeen categorie

De data voor de nieuwe stressreleasewandelingen zijn gekend:

zondagen 15 maart, 19 april, 17 mei en 14 juni

Wil je ook graag in stilte het effect van natuurlijke energie voelen? ?                                                                                  Stuur dan een mailtje terug en we zien mekaar om 10.00u in het Kravaalbos te Meldertklik hier

(Maximum 10 deelnemers, dus inschrijven is verplicht.)

 

Perfectionisme: een zegen of een vloek? Heb jij het je al afgevraagd?                                                                                  Het is zeker een kwaliteit, want het helpt jou doelen te bereiken. Toch hebben veel coachees er ‘last’ van.

Hoe zit dat dan? En vooral: hoe kan je er voor zorgen dat het vooral een zegen is?!

Deze vraag hield me bezig, waardoor ik vorig jaar de specialisatie-opleiding  perfectionismecoach‘  startte.

Een héél waardevolle aanvulling op het stress- en burn-out coachen! Een aanpak van onder uit, met gevoel. Een aanpak die uitkomst kan bieden wanneer de ratio het niet alleen aan kan.

“Ik weet wel wat ik zou moeten doen, maar ik kom er niet toe.” Herkenbaar?

 

Sinds begin dit jaar viel me iets op. Verschillende coachees hadden een ‘shift‘ gemaakt!

* Om te weten wat een ‘shift‘ is, nodig ik je graag uit mijn artikel ‘nieuwjaars-shift’ te lezen. klik hier ?

Wat ik je hier wel al kan verklappen zijn de TOP 5 helpers die op basis van de gesprekken naar voor kwamen. Welke interventies hebben de ‘shift‘ het meest ondersteund?

 1. Afstand nemen van het werk. Thuis blijven en duiding krijgen over hun stressreacties hielp hen enorm om inzichten te krijgen in hun stressbronnen.
 2. Beseffen dat ze geen tijd meer namen voor energiegevende zaken, waardoor zelfzorg terug werd ingepland.
 3. Duidelijkheid krijgen over hun grenzen: waar heb ik (geen) controle over, waardoor ze hun focus bewuster  durfden te kiezen.
 4. Andere (meer realistische) werkplanning en aandachtsmanagement.
 5. Technieken om te relativeren.

 

Dokter Kris De Pauw uit Erembodegem heeft zijn huisartspraktijk uitgebreid met een multidisciplinair aanbod. We startten een samenwerking en ben dus nu op woensdagavond aanwezig in het ‘Medisch Centrum Hogeweg’klik hier

Zaterdag 15 februari om 14.00u is er de feestelijke opening waarop jullie van harte welkom zijn! In bijlage vind je de flyer met alle info.

Uiteraard blijf ik ook nog steeds werkzaam in de groepspraktijk ‘Sleutelbos’ Ninove (woensdag- en vrijdagvoormiddag + regelmatig op dinsdagavond) klik hier.

En blijf ik op andere momenten begeleiden in mijn thuispraktijk.

Nieuwtjes van het najaar

Adinda De CoomanGeen categorie

Boekentassen, brooddozen, pennenzakken, cursusbladen, rekenmachines, …
Oh nee, waar liggen ze nu weeral …!? Kasten en schuiven trekken we zoekend open en hopen dat we alles vinden tegen 2 september (oef! we hebben een dagje meer ). ?

Ok, ik overdrijf een beetje ?, maar toch; dat spannend/kriebelend gevoel is er zoals elk jaar weer.
En dus maak ik van de stromende energie graag gebruik om jullie op de hoogte te brengen van de Baanbrekende plannen voor het najaar!

De data voor de nieuwe stressreleasewandelingen zijn gekend:
zondag 15 september, zondag 6 oktober en zondag 27 oktober

Wil je ook graag in stilte het effect van natuurlijke energie voelen? ?
Stuur dan een mailtje terug door te mailen naar coaching.baanbrekend@gmail.com en we zien mekaar om 10.00u in het Kravaalbos te Meldert. Flyer zit in bijlage.
(Maximum 10 deelnemers, dus inschrijven is verplicht.)

Vrijdagvoormiddagen, 20/9, 27/9, 4/10 en 11/10 van 9.30u tot 12.00u vindt er een reeks van 4 workshops voor hoogsensitieve mannen en vrouwen plaats bij Baanbrekend. Deze workshops worden begeleid door Suzanne Keyaerts, psychotherapeute die zich jaren geleden al specialiseerde in het thema. In kleine groep kan je leren wat hoogsensitiviteit kan betekenen in je leven. De 4 workshops samen voor 190,00 euro.
° De meeste mutualiteiten betalen een deel terug.
° Werk jij in de zorg, socio-culturele sector, welzijnssector of het onderwijs? De workshops kunnen meetellen als vorming mits akkoord van je werkgever. Suzanne zorgt er met jou voor dat je nadien kan terugkoppelen naar jouw team.

We “werken” in een klein groepje van max. 6 à 8 personen. We gaan actief aan de slag met onze ervaringen en gaan op zoek naar wat ons beperkt in ons leven m.b.t. onze hoogsensitiviteit. Waar hebben we last van, wat loopt moeilijk. Maar tegelijkertijd gaan we op zoek naar wat onze kwaliteiten zijn en hoe we die positief kunnen inzetten in ons leven. We gaan theorie omzetten in praktijk. Je krijgt boekentips. Je krijgt huiswerkopdrachtjes mee. Suzanne informeert je over de nieuwe strekkingen i.v.m. hoogsensitiviteit, je krijgt tips, handvatten.

Voor meer info over deelname kan je me best een mailtje sturen. Je vindt ook al heel wat info op de website van Suzanne: klik hier
Flyer zit in bijlage.

Steeds meer jongeren met stressklachten melden zich bij coaches. Vanuit deze vaststelling, richtte VESB (Vereniging Erkende Stress en Burn-out Coaches) een nieuwe werkgroep op rond ‘stress en jongeren’. Aangezien ik zelf ook deze tendens ervaar en de leefwereld van jongeren me erg boeit, ben ik met plezier trekker van deze werkgroep.

Stressreleasewandeling

adminGeen categorie

De stressreleasewandeling heeft ook vandaag zijn doel niet gemist! ? Zaaaaalige natuurlijke energie voor alle deelnemers …
Ik laat ze even zelf aan het woord:
– “Rust & energie & ontspanning”
– “Ik kwam tot rust, alle last valt van je weg, ik voelde geen enkele belemmering in mijn lichaam, geen enkel ongemak.”
– “Relaxerend, ik moet dit terug weer meer opnemen.”

Wil je ook graag het effect voelen? Er zijn nog 4 plaatsen voor de wandeling nu zondag, 26 mei ?
Stuur dan een mailtje terug en we zien mekaar in het Kravaalbos te Meldert. Flyer zit in bijlage.

Sinds 6 mei werk ik samen met het nieuwe ReMeDi!
ReMeDi is het vroegere Baseline te Aalst, tot vorige maand enkel nog fitnesscenter, dat nu dus uitbreidt met verschillende therapeutische disciplines.
Ik ben blij aan te kondigen dat ik als eerste de ploeg kon bijtreden ?
* Natuurlijk blijf ik ook in mijn praktijk thuis in Aalst en in Sleutelbos te Ninove begeleidingen verder zetten.

Vrijdagvoormiddagen, 20/9, 27/9, 4/10 en 11/10 van 9.30u tot 12.00u vindt er een reeks van 4 workshops voor hoogsensitieve mannen en vrouwen plaats bij Baanbrekend. Deze workshops worden begeleid door Suzanne Keyaerts, psychotherapeute die zich jaren geleden al specialiseerde in het thema. In kleine groep kan je leren wat hoogsensitiviteit kan betekenen in je leven. De 4 workshops samen voor 190,00 euro (veel mutualiteiten betalen een deel terug).

We “werken” in een klein groepje van max. 6 à 8 personen. We gaan actief aan de slag met onze ervaringen en gaan op zoek naar wat ons beperkt in ons leven m.b.t. onze hoogsensitiviteit. Waar hebben we last van, wat loopt moeilijk. Maar tegelijkertijd gaan we op zoek naar wat onze kwaliteiten zijn en hoe we die positief kunnen inzetten in ons leven. We gaan theorie omzetten in praktijk. Je krijgt boekentips. Je krijgt huiswerkopdrachtjes mee. Suzanne informeert je over de nieuwe strekkingen i.v.m. hoogsensitiviteit, je krijgt tips, handvatten.

Voor meer info over deelname kan je me best een mailtje sturen. Je vindt ook al heel wat info op de website van Suzanne.

Zachte lenteprikkels

adminGeen categorie

In maart hadden we niet 1, … maar wel 2 stressreleasewandelingen! ?
De aangekondigde datum van 17 maart was meteen volzet, dus vond je me ook de week erop met een voltallige groep in het Kravaalbos. En het werd gesmaakt! Vooral deze 2 reacties zullen me bijblijven:
– Een heel wijze 82-jarige deelneemster vertelde ons wat ze van piekeren vond: “dat is tweemaal afzien hé”. ?
– Diezelfde namiddag kreeg ik volgend berichtje van een andere dame: “Ik ben echt blij dat ik erbij was deze morgen! Voel me nu super!” ?

Ik genoot van hun enthousiasme en verhalen bij het drankje tijdens het napraten. Dank jullie wel!

Volgende wandeling: zondag 26 mei. Wil je er graag bij zijn? Wacht niet te lang met beslissen en stuur een mailtje terug.

In balans met jezelf, ook op het werk

adminGeen categorie

Ik neem je graag op sleeptouw voor een experimentje.
Leun achterover, rek je uit en geeuw heel uitdrukkelijk.

Lees nu verder en buig je over de volgende twee vragen:
“Wat maakt mijn hobby belangrijk voor mij?”
Misschien betekent jouw hobby dat je geregeld vrienden ziet, misschien is fysieke
inspanning
een welkome afwisseling na een dag bureauwerk of je hobby geeft de ideale
ontsnapping
uit de dagelijkse sleur? Of …

“Wie zou ik zijn zonder mijn hobby?”
Dezelfde? Hmm, die kans acht ik klein.
Misschien stel je nu zelfs vast dat je geluksgevoel eronder zou lijden, dat je in je hobby pas
écht je talenten kunt laten zien? Misschien brengt ze je de rust of de energie die je
nergens anders vindt?

Raar? Neen, velen zullen dit herkennen. Kijk maar naar het aantal citaten (de ene al
grappiger dan de andere) dat circuleert op sociale media over de hatelijke maandagen en de
zo gegeerde vrijdagen.

Dan heb ik een derde vraag
“Welk gevoel ervaar je bij de idee dat je hobby en werk samenvallen?”
Woorden als “waauw” en “geweldig” flitsen door je hoofd? Je rug recht zich spontaan, je ogen
verwijden en gaan blinken? Jammer, want bij de meesten volgt al snel het woord
“onmogelijk”. En zo sta je terug bij af. Ik daag jullie uit om toch die idee verder te
verkennen. ?
Ga na waaruit je hobby bestaat: de aspecten, de taken, het verloop van voorbereiden tot
afronden; alles wat erbij komt kijken. Done? Geef dan een geluksscore op 10 aan elk
onderdeel. De delen die de hoogste scores krijgen, daar focus je je op. Welke zaken,
talenten, competenties zitten daarin
? Organisatie, resultaat zien, het bedenken, de
samenwerking, het proces, …

Vierde vraag:
“Welke van deze elementen vind je terug in je job? En hoe kan je (nòg) meer van
die elementen inbouwen in je job?”

De coachee in mijn praktijk komt vaak tot de conclusie dat de inhoud, sfeer en/of
leiderschapsstijl in de job te ver van de eigen waarden staan. Te weinig zaken die herkenbaar
zijn in zichzelf.
Het is belangrijk om te gaan voor de job met hetzelfde ‘appeal’ als de hobby. In je werk
terugvinden wat je hobby je geeft
. Dat is dé duurzame en gezonde weg. Wat houdt jou tegen?
Iedereen heeft zo zijn eigen reden; de gouden kooi, niet het geschikte diploma, … Geldig of
niet? Dat kan enkel jijzelf uitmaken. Ik ben er van overtuigd dat je altijd wel wat
manoeuvreer-ruimte hebt. Door stress zien we ze vaak niet meer.
Jouw reden hangt waarschijnlijk vast aan overtuigingen en vanzelfsprekendheden waarmee je
opgegroeid bent. Het loont de moeite deze onder de loep te nemen. Herken je dit?

 • Hobby’s zijn geen prioriteit, maar dienen om je uit te leven.
 • Eerst werken en dan genieten.
 • Alleen met hard werken geraak je er.
 • Eerst dít diploma, daarna kun je doen wat je écht wilt.

Allemaal insinueren ze dat werk en plezier (bij uitbreiding: ‘leven’) tegenovergestelden zijn.
Nooit eerder liepen werk en privé zoveel door mekaar als in onze huidige samenleving. Als je
niet oplet, hou je geen privé meer over. Daarom is het noodzakelijk dat we met zijn allen
zoveel mogelijk beide integreren: zoveel mogelijk zaken die ons gelukkig maken inbrengen in
het werk. Zodat het ‘past’. Ook dit is ZELFZORG!
Het grote voordeel is dat je lichaam en geest gezonder zullen zijn: geen stress, want ze
voelen zich gehoord.

Inbox

adminGeen categorie

Zalig om dit mailtje in mijn inbox te ontdekken:

‘Adinda, Nog een keer bedankt voor vandaag, het was inzichtrijk! Groeten, A.’

#loopbaanbegeleiding