Nieuwtjes van het najaar

Adinda De CoomanGeen categorie

Boekentassen, brooddozen, pennenzakken, cursusbladen, rekenmachines, …
Oh nee, waar liggen ze nu weeral …!? Kasten en schuiven trekken we zoekend open en hopen dat we alles vinden tegen 2 september (oef! we hebben een dagje meer ). ?

Ok, ik overdrijf een beetje ?, maar toch; dat spannend/kriebelend gevoel is er zoals elk jaar weer.
En dus maak ik van de stromende energie graag gebruik om jullie op de hoogte te brengen van de Baanbrekende plannen voor het najaar!

De data voor de nieuwe stressreleasewandelingen zijn gekend:
zondag 15 september, zondag 6 oktober en zondag 27 oktober

Wil je ook graag in stilte het effect van natuurlijke energie voelen? ?
Stuur dan een mailtje terug door te mailen naar coaching.baanbrekend@gmail.com en we zien mekaar om 10.00u in het Kravaalbos te Meldert. Flyer zit in bijlage.
(Maximum 10 deelnemers, dus inschrijven is verplicht.)

Vrijdagvoormiddagen, 20/9, 27/9, 4/10 en 11/10 van 9.30u tot 12.00u vindt er een reeks van 4 workshops voor hoogsensitieve mannen en vrouwen plaats bij Baanbrekend. Deze workshops worden begeleid door Suzanne Keyaerts, psychotherapeute die zich jaren geleden al specialiseerde in het thema. In kleine groep kan je leren wat hoogsensitiviteit kan betekenen in je leven. De 4 workshops samen voor 190,00 euro.
° De meeste mutualiteiten betalen een deel terug.
° Werk jij in de zorg, socio-culturele sector, welzijnssector of het onderwijs? De workshops kunnen meetellen als vorming mits akkoord van je werkgever. Suzanne zorgt er met jou voor dat je nadien kan terugkoppelen naar jouw team.

We “werken” in een klein groepje van max. 6 à 8 personen. We gaan actief aan de slag met onze ervaringen en gaan op zoek naar wat ons beperkt in ons leven m.b.t. onze hoogsensitiviteit. Waar hebben we last van, wat loopt moeilijk. Maar tegelijkertijd gaan we op zoek naar wat onze kwaliteiten zijn en hoe we die positief kunnen inzetten in ons leven. We gaan theorie omzetten in praktijk. Je krijgt boekentips. Je krijgt huiswerkopdrachtjes mee. Suzanne informeert je over de nieuwe strekkingen i.v.m. hoogsensitiviteit, je krijgt tips, handvatten.

Voor meer info over deelname kan je me best een mailtje sturen. Je vindt ook al heel wat info op de website van Suzanne: klik hier
Flyer zit in bijlage.

Steeds meer jongeren met stressklachten melden zich bij coaches. Vanuit deze vaststelling, richtte VESB (Vereniging Erkende Stress en Burn-out Coaches) een nieuwe werkgroep op rond ‘stress en jongeren’. Aangezien ik zelf ook deze tendens ervaar en de leefwereld van jongeren me erg boeit, ben ik met plezier trekker van deze werkgroep.